صفحه اصلی
|
فهرست مطالب
|
|
|
|
|
|
|
  RSS
  • فهرست مطالب
  • مطلب
    ویزای شینگن
    ویزای شینگن

    برای سفارت فرانسه ترجمه مدارک به زبان انگلیسی یا فرانسه و با مهر و امضای مترجم رسمی کافیست و به تایید دادگستری نیازی نیست. مدارک مورد نیاز شناسنامه،گواهی کار یا حکم و فیش حقوق سه ماه. برای مشاغل آزادپروانه کسب یا روزنامه رسمی

    دارالترجمه سعادت آباد:
    پایان پیام
     


    ارسال نظر
    نام و نام خانوادگی:
    ایمیل:
    *متن نظر:
    *کد:
    *پر کردن این قسمت اجباری می‌باشد.
    آخرین‌ها
    پربیننده ترین مطالب